Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

SVC2000 x Masita

In 2022 hebben SVC2000 en Masita samen een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Dit houdt in dat SVC2000 de komende jaren intensief gaat samenwerken met Masita om alle leden in de beste teamkleding te laten voetballen. In dit bericht vertellen we je er meer over!

Door de nieuwe samenwerking tussen SVC2000 en Masita veranderd er wel iets voor onze leden. Dit betekend dat het vanaf heden niet meer mogelijk is om bij POSNO-SPORT je kleding van SVC2000 te bestellen. Dit gaat nu via de club zelf. Hoe je dit kan doen bij de club lees je hieronder!

Op korte termijn gaat de club samen met Masita op zoek naar het nieuwe wedstrijdshirt voor het nieuwe seizoen. Samen met de leden wordt er gekeken hoe het nieuwe shirt eruit moet gaan zien, worden er uiteindelijk 3 ontwerpen gepresenteerd en wordt er één door de leden gekozen.

Waarom Masita?

Masita is een lokaal merk uit Echt dat zijn roots heeft liggen in Sittard. Door de korte afstand is een directe samenwerking alleen maar gunstiger voor beide partijen. Hierdoor is samenwerken makkelijk en kan er snel geschakeld worden. De afgelopen jaren heeft SVC2000 ook al in kleren van Masita gelopen en weten beide partijen wat ze aan elkaar hebben. Met vertrouwen gaan we samen de toekomst in om de samenwerking tot een succes te maken.

Bestellen kleding

Op termijn komt er een gloednieuwe SVC2000 webshop waar je al je SVC2000 kleren kunt kopen. Tot dit tijd is het mogelijk om je bestellingen door te geven aan kleding@svc-2000.nl middels het onderstaande formulier.