Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Bestuursleden stellen zich voor

De afgelopen periode hebben de nieuwe bestuursleden flink werk verzet om de voorbereiding richting het nieuwe seizoen goed te laten verlopen. Tevens hebben de bestuursleden allemaal een taak gekregen binnen het bestuur en is het nu tijd voor iedereen om zichzelf kort voor te stellen. Lees hieronder kort over de achtergrond van onze bestuursleden en waarom ze het avontuur als bestuurslid zijn aangegaan!

Ad Jereskes – Voorzitter
Ik ben sinds 1964 lid van deze vereniging (SVVM – SV Victoria-SVC2000) en vanaf 1969 vrijwilliger. Vanaf 1971 tot 2018 ben ik bestuurlijk actief geweest in allerlei functies. Daarin o.a. penningmeester, secretaris en voorzitter van de afdeling jeugd en van 1991 tot 2000 mocht ik al eens voorzitter zijn van de vereniging, dit tot aan de fusie met Swift ‘36.

In het verleden heb ik ook bijna alle categorieën van de jeugd getraind en de laatste 26 jaar trainer Vrouwen 1, die nu over zijn gegaan in de Veterinnen. Tevens heb ik ook de opleiding UEFA-C doorlopen en afgerond.

Toen tijdens de laatste ALV bleek dat met het aftreden van het zittende bestuur de identiteit van de vereniging verloren dreigde te gaan heb ik samen met een aantal andere enthousiaste leden de handschoen weer opgepakt. Belangrijke speerpunten zijn voor mij goede communicatie en transparantie. Ik ben er van overtuigd dat we met dit bestuur weer de nodige ‘schwung’ aan deze mooie vereniging kunnen geven, waarbij ik hoop dat er ook vanuit de leden en ouders de nodige betrokkenheid zal worden getoond.

Ruud de Bont – Secretaris
Ik ben 15 jaar trainer geweest van SVC2000 Vrouwen 1 en één jaar assistent-trainer van SVC2000 Heren 1. Ik ben binnen diverse verenigingen actief geweest als bestuurslid en ik ben nu ruim 16 jaar actief als secretaris bij een carnavalsvereniging.

Ik kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden, maar uiteraard met alle leden, er voor te zorgen dat een ieder blij is om lid te zijn van deze vereniging.

Communicatie, transparantie en sportiviteit zijn in mijn ogen de basis voor een gezonde vereniging.

Monique Mahop – Penningmeester
Beste leden, mijn naan is Monique Mahop. Naast mijn functie als penningmeester bij SVC2000 ben ik ook de trotse moeder van Noah, lid bij de jeugd van SVC.

Mijn nieuwe functie als penningmeester bij de club wordt een uitdaging die ik met veel zin tegemoet zie! Dus heb je als lid financiële vragen, stel ze gerust aan mij via het vermelde e-mailadres.

Tot snel bij de club!

Rogier Masolijn – Accommodatie / Wedstrijdzaken
Mijn verleden begon bij deze club in september 1987, toen ik begon te voetballen als 6-jarige jeugdspeler bij SV Victoria in de E5 als keeper waar ik verschillende jeugdteams heb doorlopen. Door knieklachten moest ik noodgedwongen stoppen in de B-jeugd. Mijn interesse voor het voetbal is hierna altijd gebleven.

Toen mijn zoon Raphaël 5 jaar werd, schreef hij zich uiteraard in bij SVC2000, waardoor ik ook weer vrijwilligerstaken voor SVC2000 ben gaan doen. Onder andere begeleiden van wedstrijden bij de onderbouw, organiseren van activiteiten – die ik voorheen ook organiseerde bij GV Olympia Roermond (denk aan de comeback van Turner Yuri van Gelder in de Jo Gerrishal te Roermond o.a.). Hierna werd mij gevraagd, of ik wedstrijdsecretaris voor de jeugd, senioren en veteranen wilde worden. Dit omdat John en Hanneke hun taken ivm met hun leeftijd wilde doorgeven, en dit nu gedurende 3 jaar mijn vrijwilligerstaak is.

Nadat het vorige bestuur was afgetreden in 2020, ben ikzelf toegetreden in 2022 tot het bestuur, als bestuurslid accommodatie- en wedstrijdzaken. Afgelopen jaren waren uiteraard niet de meest gunstige jaren (denk o.a. aan corona) voor SVC2000, maar we zullen met alle leden, spelers en ouders een steentje moeten bijdragen om SVC2000 weer te laten bloeien zoals het in het verleden was.

Mochten jullie nog tips, op of aanmerkingen hebben dan horen wij dat als bestuur graag!

Marcel Emans – Seniorenzaken
Hoi voetballiefhebbers, mijn naam is Marcel Emans en ik ben ondertussen 51 jaar. Voetbal al vanaf mijn 6e levensjaar bij SVC2000. Heb er dus de hele jeugd doorgelopen en in verschillende senioren teams gespeeld.

Vanaf vorig jaar ben ik gestopt met actief voetballen maar het kriebelt nog altijd. Ondertussen fluit ik wel al enkele jaren wedstrijden bij de jeugd en de laatste jaren vooral bij de senioren. Ik train wel nog op de vrijdagavond met de dames mee.

En vanaf nu zit ik ook in het bestuur van SVC2000. Ik wil me in eerste instantie met de senioren bezig gaan houden, wat ik met veel plezier ga doen, en hoop jullie dan ook geregeld op het veld of in de kantine tegen te komen. Als er iets is, vertel het ons dan zodat we actie kunnen ondernemen.

Guus Halmans – Kantine
In 2000, het jaar van de fusie tot heden ben ik als jeugdtrainer actief bij SVC2000. In al deze jaren heb ik alle jeugdelftallen vanaf de JO13 getraind. Ieder jaar opnieuw begint voor mij een nieuwe uitdaging met een nieuw team. In 2011 heb ik het diploma jeugdtrainer behaald.

In het seizoen 2022-2023 ben ik ook als vrijwilliger in de kantine begonnen. Na een reeks van bar- en keukendiensten heb ik nu een taak als kantinebeheerder in het bestuur.

Met al mijn ervaring en kennis van het verleden als barmedewerker ga ik mijn uiterste best doen de kantine te maken naar een plaats waar iedereen met alle plezier de derde helft beleefd. De senioren teams alsmede de jeugdteams met alle toeschouwers moeten de gezelligheid proeven en ervaren.

De kantine die het hart is van deze mooie vereniging en iedereen kan verbinden zal een toegevoegde waarde zijn.

Huub Janssen – Jeugdzaken / Activiteiten
Hallo allemaal, ik ben Huub! Ik ben 20 jaar geleden via mijn vrouw – die toen voetbalde en nog steeds actief is bij SVC – voor het eerst in aanraking gekomen met de vereniging.

Elf jaar geleden, toen onze zoon (Tycho) begon met voetballen, hebben ze mij benaderd om als jeugdtrainer bij de club te starten. Onze tweede zoon (Raf), is een jaar later ook begonnen bij SVC2000. Samen spelen ze nu in de JO17-2.

Komend seizoen ben ik actief als trainer van de JO17-2 en sinds kort dus ook als bestuurslid, met jeugd als hoofdzaak. Tevens ben ik al enige tijd lid van de activiteitencommissie en kun je me kennen van het jeugdkamp.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als servicemanager in het medisch, esthetisch en dermatologisch gebied.

Jerry Walenbergh – Sponsoring & PR / Meiden- & damesvoetbal
Hi, ik ben Jerry Walenbergh en ben 48 jaar oud.

Inmiddels ben ik ruim negen jaar actief als jeugdtrainer bij SVC2000 omdat mijn dochter ook bij de club voetbalt. Aankomend seizoen zal ik tevens de leider worden van het nieuwe MO17-1 team, waarbij we als SVC2000 een volledig meiden elftal op de been hebben gekregen. Hier kijk ik enorm na uit!

In het dagelijks leven ben ik ondernemer en eigenaar van mijn eigen schildersbedrijf.

Sinds kort ben ik toegetreden tot het bestuur en heb ik de rol van coördinator meiden- / damesvoetbal en coördinator Sponsoring & PR op me genomen.

Samen met het bestuur en mijn commissie ga ik kijken hoe we de communicatie en transparantie binnen deze vereniging nog beter op orde kunnen krijgen.

Wim Kemp – Scheidsrechters / Sanctiecommissie
Ik ben sinds 1976 lid van deze vereniging, toen nog onder de naam SV Victoria, en ben van 1976 tot 2004 jeugdleider geweest. Vervolgens ben ik scheidsrechter voor de senioren en de hogere juniorenteams geweest en sinds 2015 tot heden ben ik scheidsrechtercoördinator.

Ik heb voor de scheidsrechters in het seizoen 2015-2016 een KNVB cursus “verenigingsscheidsrechter” verzorgd. Hier namen niet alleen cursisten van SVC2000 aan deel, maar ook van andere verenigingen in de regio. Daarnaast ben ik lid van de sanctiecommissie van onze voetbalclub.

Ik hoop met de andere bestuursleden een goede basis te leggen voor een stabiele vereniging waar het fijn is lid van te zijn. Eerlijkheid, sportief gedrag en fair play moeten de kenmerken zijn van SVC2000.