Lid worden

Als u (of uw kind) lid wilt worden bij SVC2000, dan kunt u langskomen op de inschrijfdag die 1x per maand wordt georganiseerd. Loop dan even de kantine binnen, dan gaan we graag met u een gesprek aan over het lidmaatschap van SVC2000. Iemand van het bestuur zal dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u direct aangeven welke vrijwilligers werkzaamheden u zou kunnen uitvoeren, want we verwachten wel betrokkenheid van de ouders en/of nieuwe leden. Vrijwilligerstaken waarbij we hulp nodig hebben zijn o.a:
 
  • Jeugdleider / teammanager
  • Oud papier ophalen
  • Kantine dienst draaien
  • Bestuursfunctie
  • Onderhoud Sportpark
 
Denk vooraf even na wat u kunt betekenen voor de club!
We zien u graag op de eerstvolgende inschrijfdag:
 
Zaterdag 30 september | 10:30 – 11:30 uur

Om lid te kunnen worden bij SVC2000 hebben we een aantal gegevens nodig van jou als toekomstig lid. Graag willen we je vragen om de velden hieronder in te vullen zodat we deze kunnen gebruiken om je aan te kunnen melden bij de KNVB. Om de inschrijving bij de KNVB te betalen, vragen wij bij SVC2000 een eenmalig inschrijfbedrag van €15,00. Dit inschrijfbedrag dient via iDeal te worden uitgevoerd.

Voor de actuele contributie prijzen, verwijzen we graag naar onze veelgestelde vragen pagina.

Zodra je de gegevens hebt ingevuld en op “Verzenden” klikt wordt je doorgestuurd naar de betaal-pagina. Een iDeal betaling wordt direct verwerkt. Zodra we je betaling binnen hebben zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

inschrijfformulier