Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Doe mee met de SVC2000 WK-poule

Op zondag 20 november barst in Qatar het WK voetbal los. Dit jaar organiseren we vanuit SVC2000 een GRATIS WK-poule. Doe mee, voorspel en WIN! Ben jij de meestervoorspeller van de vereniging, dan val je in de prijzen. In dit bericht vertellen we je meer over hoe je je kunt aanmelden voor de SVC2000 WK-poule, hoe het in zijn werk gaat en wat de belangrijke data zijn om niet te vergeten.

Doe mee!

Aanmelden voor de SVC2000 WK-poule is mogelijk via onderstaande link. Klik op de link om je aan te melden en start met voorspellen: https://bit.ly/3CE9wCk

Belangrijk om te weten

De SVC2000 WK-poule zal twee fasen kennen. Hieronder meer informatie wat er per fase van je gevraagd wordt. Lees het dus goed door!

Fase 1 – De Groepsfase:

  • Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden;
  • Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase;
  • Je voorspelt wie er wereldkampioen wordt.

De deadline voor je voorspelling voor fase 1 is bij aanvang van het toernooi op zondag 20 november 17:00 uur.

Fase 2: De Knock-outfase:

  • Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden;
  • Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers.

De deadline voor je voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Voor de achtste finale is de deadline bijvoorbeeld zaterdag 3 december 16:00 uur.

Eigen subleague?

Wil je met je eigen team ook een sub-league spelen? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar info@svc-2000.nl met daarbij max. één beheerder (voornaam, achternaam en e-mailadres), dan maken we er een voor je aan en kun je aan de slag met je eigen sub-league!

Prijzen

Voor de top 3 van de SVC2000 WK-poule hebben we de volgende prijzen:

🥇 #1 – SVC2000 Betaalkaart met een tegoed van €100,-
🥈 #2 – SVC2000 Betaalkaart met een tegoed van €50,-
🥉 #3 – SVC2000 Betaalkaart met een tegoed van €25,-

* De SVC2000 Betaalkaart is te gebruiken in de kantine van SVC2000 voor het nuttigen van eten en/of drinken. Het tegoed blijft actief zolang dat het tegoed nog niet op is, dus je hoeft het NIET in één keer op te maken.