Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Schrijf je in: Jeugdkamp 2023

Het SVC2000 Jeugdkamp staat weer voor de deur! Op donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2023 (tijdens Hemelvaart) gaan de poorten van Sportpark De Wijher weer op slot voor het jaarlijkse tweedaagse kamp!

Speel je in de O8 t/m O15 van SVC2000 en heb je zin in twee dagen volop voetbalplezier, meld je dan hieronder aan voor het SVC2000 Jeugdkamp 2023. Bij het inschrijven voor het kamp vragen we een eenmalige bijdrage van € 27,50 per persoon (ook voor begeleiding). Daar zit dan ook alles in: overnachting, eten, drinken, versnaperingenen overige kosten die we maken voor het organiseren.

Natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer allerlei sport- enspelevenementen die zijn aangepast aan de diverse leeftijdscategorieën.En ook het jaarlijkse voetbaltoernooi zal opnieuw niet ontbreken.

📅  Do. 18 & Vr. 19 mei 2023
📍  Sportpark De Wijher
💰  € 27,50 per inschrijving

Begeleiders

Vind je het leuk om tijdens het SVC2000 Jeugdkamp mee te helpenmet organiseren en/of begeleiden? Treuzel niet en meld je aan alsbegeleiding! Begeleiden van het kamp kan ook een oplossing zijn als je voor je studie bijv. CIOS punten moet verzamelen.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in als je mee wil doen met het kamp. Dit is verplicht voor zowel jeugdspelers als voor begeleiding. Na het invullen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Pas als je betaling door ons ontvangen is, is de inschrijving voltooid!