Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Jubileum vrouwen SVC2000

In maart 1997 nam Ad Jereskes het initiatief tot heroprichting van de Vrouwentak bij SVC2000. Op een oproep via de media melden zich een 18-tal dames die interesse hadden om daar aan deel te gaan nemen.

In het 2e jaar wist het team al te promoveren naar de 4e klasse om vervolgens na 5 jaar de stap naar de 3e klasse te zetten. Van daar uit wisten ze 2 maal te promoveren naar de 2e klasse, maar bleken ze uiteindelijk een stabiele 3e klasser.

In 2014 werd ook met een Veterinnenteam (30+) gestart, voornamelijk met speelsters die hun sporen binnen de vereniging al verdiend hadden. Het seizoen 2019/2020 werd in maart 2020 afgebroken door Corona, waarna de noodzakelijke aanwas uitbleef. In samenhang daarmee maakten andere interesses en werk/studie helaas na 23 jaar een einde aan het vrouwenteam.

Wat overbleef was het Veterinnenteam, dat nog met veel plezier en succes op vrijdagavond tegen een balletje trapt en zich onlangs weer tot kampioen van de voorjaarsreeks mocht kronen. De basis van dit team wordt gevormd door liefst 7 speelsters die vanaf 1997 nog steeds onderdeel van de vrouwentak uitmaken.

Vermeldenswaard is ook dat de vrouwentak al die 25 jaar gesteund werd door ABS autoschade Peter Brouwers, die er voor zorgt dat de Vrouwen zich tip top overal kunnen presenteren.

OM DIE 25 JAAR NOG EENS DE REVUE TE LATEN PASSEREN WORDT ER OP VRIJDAG 27 MEI A.S. EEN REÜNIE GEORGANISEERD.

Om 19.15 uur zal een mix van (oud) speelsters een wedstrijd afwerken, met daarna een gezellig samenzijn om aan de hand van verhalen en foto’s de herinneringen van de laatste 25 jaar nog eens op te halen.

Mochten er dames zijn die de uitnodiging hebben gemist, dan kunnen zij zich nog altijd aanmelden met een mail naar svc2000dames@hotmail.com. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.