Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Loop jij (een keer) mee?

SVC2000 krijgt als vereniging de mogelijkheid van de gemeente om 2x in de maand oud-papier op te halen in Roermond. In ruil hiervoor krijgen we een aanzienlijk bedrag (€ 30.000+) van de Gemeente Roermond als vergoeding. Op de dinsdagen (elke 4e dinsdag van de maand) betreft het inzamelen in het Vrijveld, omgeving Roer-Zuid en gedeelte Herten en op zaterdag  in Maasniel (8 keer per jaar op de 3e zaterdag). Het betreft dan een investering van ca. 3 uur.

Afgelopen maand heeft het bestuur het goede voorbeeld gegeven, wie volgt? De eerstvolgende datum is dinsdag 22 augustus aanstaande, loop jij dan ook mee?

Spaar voor je team!

Omdat we graag willen stimuleren dat leden (en ouders van) meelopen maken we €200 euro vrij per loopbeurt om te besteden naar eigen keuze. Denk aan een mooi startbedrag voor een team-uitje, feestavond of voor een drankje of hapje na een wedstrijd. Het bedrag zal verder naar rato worden verdeeld tussen de teams waarvan de leden of ouders meelopen, en gerelateerd aan het aantal mensen dat meeloopt.

Meer informatie

Voor meer informatie over oud papier en waarom we dit doen, staat op de oud papier informatie pagina op onze website.