Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

20 Mei: SUPER MONDAY!

Op maandag 20 mei (2e pinksterdag) staan de laatste wedstrijden van de drie senioren teams op het programma. Op deze extra vrije dag willen we het seizoen met de hele vereniging op een mooie manier afsluiten. Vandaar dat we er een feestelijke dag van maken met allerlei activiteiten. Een echte Super Monday dus waarbij we hopen zoveel mogelijk gezichten te zien.

Hieronder een overzicht van alle voetbalactiviteiten op deze maandag:

πŸ•€ 10:30 – 2e elftal vs FC Roerdalen 2
πŸ•š 11:00 – 3e elftal vs VV Helden 4
πŸ•› 12:00 – Jeugdtoernooi O8
πŸ•› 12:00 – JO17-1 vs SC Susteren JO17-2
πŸ• 14:30 – 1e elftal vs FC Roerdalen 1

Naast de voetbalactiviteiten gaan we er een gezellige dag van maken. We gaan uit van het mooie weer en hebben buiten allerlei plekken ingericht. De hele dag zal de prijs van alle drank tegen een gereduceerd bedrag te verkrijgen zijn. Alle prijzen zakken voor deze ene keer naar € 1,50 (en ja, dus ook het bier 🍻). *Op deze dag werken we uitsluitend met bonnen om de snelheid erin te houden.

Verder zal er rond 13:00 uur een (halal) BBQ beginnen, waarbij er allerlei lekkere dingen te krijgen zullen zijn. Rond 15:00 uur opent de cocktailbar, waarbij verschillende cocktails gemaakt kunnen worden. Zowel de BBQ als de cocktails zullen voor een prijs van €3,- p.s. worden aangeboden. Vanaf 16:00 uur (na de wedstrijd van het 1e) zal er ook live muziek verzorgd worden. Vanaf 10:30 uur zal er tevens een springkussen opgezet worden, zodat iedereen zich volop kan vermaken!

Vandaar dat we alle leden, ouders, familie, supporters en sponsoren uitnodigen om deze dag langs te komen om het voetbalseizoen op een gezellige manier af te sluiten. Tot maandag 20 mei! πŸ‘‹