Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Afsluiting 2023 met voetbalquiz

Het afgelopen jaar is veel gebeurd binnen de vereniging en heeft het nieuwe bestuur uitgesproken meer in te willen zetten op contact met en tussen leden. Op vrijdag 15 december a.s. willen we daarom op een ongedwongen en gezellige wijze de eerste helft van het seizoen en het jaar 2023 afsluiten.

Vanaf 19.00 uur heten we jullie daarvoor graag welkom in ons clubhuis. Bij de ontvangst staat koffie/thee en kerstbrood klaar. Om 19.30 uur maken we het ‘podium’ vrij voor Maurice Graef, die ons met smeuïge en hilarische verhalen uit zijn carrière samen met een interactieve voetbalquiz door de avond zal loodsen.

Inhoud quiz
De quiz wordt gespeeld met teams van 2 personen en met de beste 3-4 duo’s wordt ook nog een individuele finale gespeeld, waaruit de uiteindelijke winnaar komt. Voor de winnaars ligt uiteraard een prijs klaar. De quiz bestaat uit een beeld- en geluidsronde, een fotoronde, een algemene voetbalronde en een finaleronde. Tweetallen kunnen vooraf of op die avond gevormd worden. We zijn benieuwd wie zich uiteindelijk tot Quizkampioen van SVC2000 mag kronen!

Na de quiz
Na de quiz is nog voldoende tijd om de  onderlinge band te versterken of gebruik te maken van de aanwezige spellen. Tijdens de avond wordt uiteraard ook nog voor een hapje gezorgd.

Aanmelden en betalingen
Voor deelname aan deze avond vragen we een kleine bijdrage van € 5,- per persoon. Leden kunnen zich aanmelden door dit aan hun leider door te geven, of door het formulier in de kantine in te vullen. Daar ligt tevens een lijst voor team-aanmelding klaar. In verband met de voorbereidingen zien we opgave + betaling aan de bar graag uiterlijk 3 december tegemoet.

We hopen op een grote opkomst!

Bestuur SVC2000