Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Winactie: Ontwerp ons nieuwe wedstrijdshirt

Samen met onze nieuwe kledingpartner Decathlon Roermond | Kipsta is SVC2000 op zoek naar het nieuwe wedstrijdshirt van onze club. Dit wedstrijdshirt zal in gebruik genomen worden vanaf het seizoen ‘24/’25. Graag nodigen we onze leden uit om te helpen bij het ontwerpen van het nieuwe shirt. Tot en met zondag 10 december heb jij de tijd om een ontwerp te maken en deze in te sturen of in te leveren in de kantine.

Help jij ons mee met ontwerpen?
Onderaan dit artikel vind je een afbeelding van een leeg wedstrijdshirt. Deze kun je uitprinten en inkleuren of digitaal bewerken met bijvoorbeeld Photoshop. Heb je je ontwerp af, dan kun je deze afgeven in de kantine, of digitaal insturen via kleding@svc-2000.nl onder vermelding van “Ontwerp nieuw shirt”.

Verder kun je ook de online tool (https://myclub.decathlon.be/) van Decathlon gebruiken om een shirt te ontwerpen. Doe dat als volgt:

  1. Zet de taal van de website op Nederlands;
  2. Selecteer “Voetbal” als sport;
  3. Kies een van de voetbalshirts;
  4. Begin te ontwerpen;
  5. Maak screenshots van je uiteindelijke ontwerp of exporteer de configuratie;
  6. Mail ons de screenshots en/of configuratie, zodat wij deze kunnen gebruiken bij de keuze;

Vergeet niet dat de deadline hiervoor uiterlijk zondag 10 december is, zodat we op tijd kunnen starten met het finetunen van het ontwerp.

Prijs voor de winnaar
Voor degene die het winnende ontwerp inlevert, zal een toepasselijke prijs aangeboden worden. We wensen iedereen veel succes met het ontwerpen van het nieuwe SVC2000 shirt en kijken uit naar de mooie ideeën die onze leden hebben over het shirt.

Veel succes met ontwerpen!