Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Bestuur: met de neuzen dezelfde kant op!

ROERMOND – Afgelopen maanden zijn zeer uitdagend geweest voor onze club, met daarin veel turbulentie en onzekerheid. Desalniettemin zijn we er op korte termijn in geslaagd een nieuw bestuur te vormen, dat vooruit kan kijken met veel vertrouwen, enthousiasme en veel zin richting de toekomst.

Als nieuw bestuur gaan we de komende tijd hard aan de slag om te werken aan een visie en missie voor de club, die niet alleen past binnen de vereniging, maar ook toekomstbestendig is. Toekomstbestendig voor op korte termijn, maar ook voor de langere termijn voor eventuele nieuwe besturen.

Het nieuwe bestuur heeft inmiddels een aantal keer met elkaar gezeten en heeft ondervonden dat de neuzen dezelfde kant op staan wat betreft communicatie, transparantie en beleid.

Ondanks de turbulentie zijn we trots op de vele (her)inschrijvingen die we ontvangen de afgelopen weken. Dit geeft aan dat de leden vertrouwen hebben in de club en dat de continuïteit van de club gewaarborgd kan worden.

SVC2000 blijft een club op de rand van verschillende wijken, met daarin verschillende culturen en achtergronden. Dit is al sinds jaar en dag en dat kunnen we niet veranderen. Als club staan we daarom ook open voor iedereen, willen we die identiteit daarom behouden en willen we onze maatschappelijke functie hierin blijven vervullen.

Als bestuur willen we Chaib (de oude voorzitter) bedanken voor zijn inzet en input in de vereniging in de afgelopen korte periode en vinden het jammer dat hij vertrekt.

PERS: Voor verdere toelichting kan er contact gezocht worden met Ad Jereskes (voorzitter) via voorzitter@svc-2000.nl of door direct te bellen naar 0654703204.