Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Final League 2024

Op zaterdag 8 juni a.s. zal SVC2000 een van de organisatoren zijn door het hele land van de KNVB Final League. Dit zal de tweede editie zijn van het toernooi dat speciaal voor het meiden voetbal is geïntroduceerd. In toernooi vorm spelen teams tegen tegenstanders met hetzelfde niveau als mooie afsluiting van het seizoen. Het toernooi begint om 14:00 uur. Komen kijken kost natuurlijk helemaal niets. Zien we jou op 8 juni op Sportpark De Wijher?

Organisator Final League
De Final League is door de KNVB opgezet om het meidenvoetbal extra in het licht te zetten. Een mooie kans om te laten zien hoe mooi meidenvoetbal kan zijn. Deze kans pakken we bij SVC2000 graag met twee handen aan. SVC2000 is trots dat het dit toernooi mag organiseren in de leeftijdscategorie MO17. Op 8 juni zullen een 5-tal teams aanwezig zijn op Sportpark de Wijher om te strijden voor eremetaal. De deelnemende teams op deze dag zijn: SVC2000, RKVV De Leeuw (te Brunssum), VV Kessel, FC Eindhoven AV en RKVV ELI (te Lieshout).

Promotie voor het meidenvoetbal
Door dit toernooi te organiseren laat SVC2000 opnieuw zien dat het vol voor het meidenvoetbal gaat. Eerder dit seizoen werd sponsor ING al betrokken bij het meidenvoetbal binnen SVC2000 en met dit toernooi is een volgende stap gezet.

Voor volgend seizoen zijn we overigens nog altijd opzoek naar versterkingen voor ons MO17 elftal. Heb je interesse om ons te komen versterken? Kom dan vooral langs op 8 juni om de sfeer te proeven! Denk je na het toernooi erover na om aan te sluiten bij het meidenteam van SVC2000, neem dan contact met ons op via meiden@svc-2000.nl of bel/app naar 0623101027.