Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Jeugdkamp 2024

Het SVC2000 Jeugdkamp staat weer voor de deur! Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2024 (tijdens Hemelvaart) gaan de poorten van Sportpark De Wijher weer op slot voor het jaarlijkse tweedaagse kamp!

Speel je in de O9 t/m O17 van SVC2000 en heb je zin in twee dagen volop voetbalplezier, meld je dan hieronder aan voor het SVC2000 Jeugdkamp. Bij het inschrijven voor het kamp vragen we een eenmalige bijdrage van € 30 per jeugdspeler. Daar zit dan ook alles in: overnachting, eten, drinken, versnaperingenen overige kosten die we maken voor het organiseren.

Natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer allerlei sport- enspelevenementen die zijn aangepast aan de diverse leeftijdscategorieën.En ook het jaarlijkse voetbaltoernooi zal opnieuw niet ontbreken. Dat wil je toch niet missen?

🗓️ Do. 9 & Vr. 10 mei 2024
📍 Sportpark De Wijher
💰 € 30,- per inschrijving

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in als je mee wil doen met het kamp. Dit is ALLEEN verplicht voor jeugdspelers. Begeleiding kan zich aanmelden via Caroline of via kamp@svc-2000.nl. Na het invullen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Pas als je betaling door ons ontvangen is, is de inschrijving voltooid! Inschrijven kan tot en met maandag 22 april 2024.