Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Opening nieuw terras

Op de start van het seizoen dat plaatsvond op zaterdag 27 augustus jl. werd voor het eerst gebruik gemaakt van het nieuwe terras. In het kader van het promoten van onze kantine is een team van vrijwilligers bezig om de kantine van buiten en binnen van een upgrade te voorzien. Het eerste doel was om op 27 augustus een terras te kunnen aanbieden aan de bezoekers.

En met succes! Met dank aan een aantal vrijwilligers is het gelukt om het eerste deel van het terras – een loungebank en statafels in de vorm van oude vaten – te realiseren. Er zijn al nieuwe kussen besteld om de bank helemaal af te maken, deze zullen spoedig worden toegevoegd aan de bank.

De volgende stappen zijn om een permanente schaduw te creëren door vaste parasols en het verder uitbreiden van het terras met tafels en wellicht meer loungebanken.

Vanaf nu is het dus mogelijk om met goed weer vanaf de loungebank te kijken naar de wedstrijden op het hoofdveld.

Meedenken?

Heb je ook leuke ideeën over hoe we de kantine aantrekkelijker en gezelliger kunnen maken, meld je dan aan om hierover mee te denken door te mailen naar info@svc-2000.nl. En wie weet gaan we jou idee als volgende realiseren!