Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Shirtsponsoren gezocht!

De afgelopen tijd hebben onze leden mogen stemmen op ons nieuwe wedstrijdshirt. Ontwerp 3: het shirt met de bliksem strepen erop was duidelijk de favoriet. Nu is het de taak om zo snel als mogelijk allemaal in dit shirt te voetballen tijdens wedstrijden. Helpen jullie mee?

Voor ons nieuwe wedstrijdshirt zijn we op zoek naar nieuwe (team-) sponsoren. Helpt uw bedrijf mee om onze leden vanaf aankomend seizoen in dit nieuwe – super gave –
shirt te laten spelen?

Voor het gemak hebben we een kleine prijsindicatie per team.

TeamAantal shirtsTotaal prijs
O8 – O1010 shirts€ 400
O11 – O1213 shirts€ 520
O13 – O1516 shirts€ 640
O16 – O1918 shirts€ 720
11-tal senioren18 shirts€ 720
7×7 team14 shirts€ 560

*Bovenstaande prijzen zijn berekend op € 40,- per shirt, deze prijzen zijn inclusief btw en inclusief bedrukking van logo’s, sponsor uiting en rugnummers.

Wat kunt u verwachten?

  • Deze shirts gaan minimaal drie (3) jaar mee
  • Drie (3) jaar lang met uw bedrukking op het shirt
  • Een gepersonaliseerd shirt voor uw zaak
  • Extra uiting op de muur bij de ingang van ons sportpark


Neem contact op met sponsoring@svc-2000.nl
bij interesse of voor meer informatie.

Speciale actie leden
We hopen dat onze leden mee kunnen denken met ons over nieuwe shirt sponsoren. Als lid krijg je van ons een gepersonaliseerd wedstrijdshirt om buiten de wedstrijden om te dragen, indien jij een sponsor vindt die jouw team doet sponsoren.

Ken je iemand die een bedrijf heeft (of heb je dat zelf) en wil die je team voorzien van nieuwe shirts? Vertel ze dan over onze nieuwe shirts en laat ze contact opnemen met sponsoring@svc-2000.nl. Vergeet ze niet te zeggen dat ze jouw naam moeten vermelden, zodat we onderstaand gepersonaliseerd shirt ook aan de juiste persoon kunnen geven!