Heb je vragen en/of opmerkingen?
Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

#SamenVoorElkaar

Vr 21 juni: Vrijwilligers- en sponsoravond

SAVE THE DATE! Op vrijdag 21 juni staat vanaf 20:00 uur de vrijwilligers- sponsoravond gepland bij SVC2000. Op deze avond willen we alle vrijwilligers, maar tevens ook sponsoren in het zonnetje zetten voor hun bijdrage het afgelopen seizoen. De dresscode deze avond is oranje!

SVC2000 nodigt alle vrijwilligers en sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd het afgelopen seizoen graag uit om deze avond gezellig bij elkaar te komen om het seizoen met elkaar na te bespreken en vooruit te kijken naar volgend seizoen.

Op diezelfde avond speelt het Nederlands Elftal haar tweede poulefase wedstrijd op het EK in Duitsland. De tegenstander deze avond is Frankrijk, in wat vooraf de kraker van deze poule wordt genoemd. Vandaar dat we iedereen willen vragen om in het oranje naar de avond te komen. De wedstrijd zal natuurlijk live te zien zijn op het grote scherm in de kantine.

Tot vrijdag 21 juni!

UPDATE:
Tevens wordt op deze avond bekendgemaakt welk shirt de aankomende seizoenen het nieuwe shirt van SVC2000 gaat worden. Onze leden hebben de afgelopen tijd mogen stemmen. Onze vrijwilligers en sponsoren krijgen als eerste te zien welk shirt het gaat worden.